Snellere tankkalibratie met RapidCal™ van Mettler Toledo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snellere tankkalibratie met RapidCal™ van Mettler Toledo

In het verleden werden tijdrovende, omslachtige en kostbare kalibratiemethodes voor tankweegsystemen gebruikt. Dit betekende dat de kalibratie vaak zo lang mogelijk werd uitgesteld, totdat het absoluut noodzakelijk was.

RapidCal™ elimineert de problemen van traditionele tankkalibraties. U profiteert van een snelle en eenvoudige kalibratie met een consistente compliance. RapidCal™ is een innovatieve manier om tankweegsystemen te kalibreren. Deze methode maakt gebruik van een neerwaartse kracht die door hydrauliek wordt gesimuleerd. De hydraulische apparatuur wordt aan de buitenkant van het weegsysteem bevestigd. Deze methode elimineert niet alleen de noodzaak om zware kalibratiegewichten te vervoeren, maar ook het dure proces om tanks te legen en te reinigen voor kalibratie met een vervangend materiaal.

De voordelen van het gebruik van RapidCal voor de kalibratie van uw tanks zijn:
* Enorme kostenbesparingen
* Meer uptime
* Kleiner verontreinigingsrisico
* Gestroomlijnde compliance

Download het eBookicon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer