Snelle NIR-analyse van granen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
56 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snelle NIR-analyse van granen

De AgriCheck is een snelle en accurate NIR-analyzer voor de meting van alle soorten granen zoals tarwe, durum, gerst, maïs, sojabonen, bruine rijst, gemalen rijst, ruwe rijst, haver, rogge, triticale en sorghum. Binnen slechts enkele ogenblikken geeft de Agricheck zeer betrouwbaar inzicht in de hoeveelheid vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, zeleny, amylose, FFA en vele andere parameters.

Het instrument met de gepatenteerde monochromator wordt gekenmerkt door hoge precisie en robuustheid. De AgriCheck is gecertificeerd voor graanhandel in veel verschillende landen. De intuïtieve software en een groot touchscreen maken de analyzer gemakkelijk te gebruiken. De operator hoeft alleen maar het product te selecteren en het monster in de trechter te vullen. Wenst u naast granen ook oliehoudende zaden, pulp en pasta’s of natte gewassen te meten? Daarvoor ontwikkelde Bruins Instruments de AgriCheck Plus en XL. Voor meer informatie bekijkt u de website of neemt u contact op met Inventech.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer