Snel veiligheidsidentificatie creëren met Brady Workstation

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snel veiligheidsidentificatie creëren met Brady Workstation
Article image of: Snel veiligheidsidentificatie creëren met Brady Workstation
Article image of: Snel veiligheidsidentificatie creëren met Brady Workstation

Dankzij het nieuwe Brady Workstation kunnen gebruikers veiligheidspictogrammen, CLP-labels, leidingmerkers en visuele Lockout/Tagout-procedures creëren in slechts een paar muisklikken. Deze gratis apps met een gebruiksvriendelijke interface brengen veiligheidsidentificatie binnen handbereik.

Gebruiksvriendelijke apps voor labelontwerp
De Brady Workstation-apps zijn ontworpen voor de ultrasnelle creatie van labels en signalisatie.
De Signalisatie App biedt sjablonen voor veiligheidspictogrammen, en laat gebruikers aangepaste informatie toevoegen en in slechts enkele minuten tijd het pictogram printen met een Brady-printer.
De Leidingmarkering en Pijltape App werken grotendeels op dezelfde manier, terwijl de Aangepaste ontwerper App gebruikers vanaf nul laat beginnen zodat ze kunnen experimenteren. Al deze apps zijn gratis.

Gespecialiseerde apps
De CLP/GHS Labels App en de Lockoutwriter App zijn twee zeer gespecialiseerde apps die beschikbaar zijn in Brady Workstation. De CLP Labels App ondersteunt de creatie van conforme CLP-labels, terwijl de Lockoutwriter App bestaande Lockout/Tagout-procedures visualiseert voor compliance-communicatie op de werkvloer. Beide betalende applicaties bieden een gratis proefversie die 14 dagen geldig is zodat gebruikers ze kunnen testen.

Aanpassen, creëren en printen
Gebruikers van Brady Workstation moeten niet alle apps installeren maar kunnen de apps selecteren die het beste aansluiten bij hun behoeften. In de toekomst zullen er meer apps in Brady Workstation verschijnen! Labels en signalisatie gemaakt in Brady Workstation kunnen makkelijk geprint worden met de BBP™31-, BBP™33-, BBP™85-pictogram- en labelprinters of de GlobalMark™ Multicolour en GlobalMark™ Colour & Cut printers. Dankzij Brady Workstation heeft u alle veiligheidsidentificatie binnen handbereik!

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Snel veiligheidsidentificatie creëren met Brady Workstation

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer