Snel en nauwkeurig stapelen met de palletiseerrobot Winner 800 Scara Green

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snel en nauwkeurig stapelen met de palletiseerrobot Winner 800 Scara Green

Wilt u op een efficiënte manier zakken, dozen of emmers opnemen en stapelen? Dan is de Winner 800 Scara Green de machine die u zoekt. Met deze kolomrobot stapelt u snel, nauwkeurig én energiezuinig. Ontdek nu meer over dit palletiseersysteem van Ausloos.

Het grote voordeel van de Winner 800 Scara Green, is dat de machine heel flexibel werkt en meerdere lijnen tegelijk aankan. Het is bovendien de snelste kolomrobot in ons gamma palletiseersystemen. Met vier servogestuurde assen loopt het nemen van een lege pallet en ondervel, en het stapelen van zakken, dozen en emmers van een leien dakje. De machine kan dat proces tot wel 800 keer per uur uitvoeren.

De programmatuur is zo gemaakt dat het gemakkelijk is om een stapelpatroon te maken, aan te passen en te kopiëren. Via een gemakkelijke visualisatietool bepaalt u zelf hoe de zakken op de pallet komen te liggen.

In principe wordt de machine uitgerust met standaardgrijpers, maar u kan ook kiezen voor grijpers op maat van uw producten. Dankzij zijn ingebouwde sensoren kan de machine de hoogte en het volume van zakken meten en zijn bewegingen hierop afstemmen. Zo worden producten vlot opgenomen en gestapeld, zonder beschadiging.

De Winner 800 Scara Green is een machine van Europack. Europack is dé specialist in sterke stapelmachines en alle mogelijke randapparatuur om uw verpakte producten stevig en stabiel te stapelen. Hun Winner-robotpalletisers zijn de bekendste machines in hun assortiment. Ze zijn kwalitatief en betrouwbaar, waardoor u altijd kan rekenen op een topresultaat.

Als u palletisers lange tijd laat draaien, gaan ze op termijn best wat energie kosten. Dat is bij de Winner 800 Scara Green veel minder geval. De machine heeft een recuperatiefunctie waarmee energie bij het afremmen wordt hergebruikt om te accelereren. Zo verbruikt hij tot wel 70% minder energie in vergelijking met de gemiddelde conventionele palletiser.

De Winner 800 Scara Green is interessant voor alle industrieën waarbij zakken, dozen of emmers op paletten worden geplaatst. Doordat de installatie redelijk compact is, kan hij zelfs in kleinere ruimtes geplaatst worden.

Meer over deze machineicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Snel en nauwkeurig stapelen met de palletiseerrobot Winner 800 Scara Green

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer