Snel de meest optimale onderdelen en service voor uw Lindor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snel de meest optimale onderdelen en service voor uw Lindor

Correct onderhoud en beheer van uw Lindor machine is niet alleen uw zorg maar ook die van ons. Vanzelfsprekend leveren wij originele reserveonderdelen en snelle service om uw installaties in optima forma te houden. De standaardonderdelen kunnen wij binnen 24 uur verzenden met een wereldwijde bezorging binnen 48 uur. Bij spoed kan onze monteur binnen 24 uur ter plekke zijn.

Lindor specifiek
Een Lindor installatie heeft weinig onderhoud nodig. Uiteraard horen slijtdelen tijdig en regelmatig geïnspecteerd en vervangen te worden door originele onderdelen. Zo zijn in verschillende slijtdelen speciaal voor Lindor geformuleerde kunststoffen verwerkt. Deze zijn nergens anders verkrijgbaar. Ook zijn de precieze afmetingen en toleranties van belang voor het goed functioneren van uw Lindor. De keuze van niet originele onderdelen kan leiden tot meer slijtage en slecht functioneren van de installatie.

Ervaren monteurs
Een Lindor machine is eenvoudig in onderhoud. Na onze instructie met bijbehorende handleiding kan regulier onderhoud eenvoudig zelf worden uitgevoerd. Voor specialistisch onderhoud raden we aan een monteur van Lindor in te schakelen. Deze klaart de klus sneller, kundig en met fabrieksgarantie.

Halve eeuw ervaring
In feite maken wij al langer onderdelen dan machines. Van oorsprong is Lindor een machinefabriek die onderdelen maakte voor andere fabrieken. Deze halve eeuw ervaring komt goed van pas bij het ontwerpen van onze eigen machines en de daarbij behorende onderdelen.

Service
Voor al onze machines houden wij standaard reserveonderdelen op voorraad. Deze verzenden wij op afroep binnen 24 uur om wereldwijd binnen 48 uur af te leveren. In geval van calamiteiten kan één van onze monteurs binnen 24 tot 48 uur ter plekke zijn. Neem met ons contact op voor prijsopgaven en een advies op maat

Geschreven door

Lindor Products B.V.

LINDOR houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers voor droge producten. De optimale, absoluut breukvrije menging van het product is waar onze mengers zich onderscheiden van... Lees meer