SmartLite Ultrasoon Niveausensor van Solid AT

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SmartLite Ultrasoon Niveausensor van Solid AT
Article image of: SmartLite Ultrasoon Niveausensor van Solid AT

De SmartLite is geschikt voor het meten van niveaus in een agressieve atmosfeer met een eenvoudige installatie zonder aparte calibratie.

De set bestaat uit een krachtige ultrasoon sensor en een separate omvormer. Door gebruik te maken van ECTFE/Halar, is de sensor uitermate chemisch resistent. Meetbereiken tot 10 meter met een nauwkeurigheid van 0,25% en een resolutie van 1 mm.

Er wordt gebruik gemaakt van een krachtige straal onder een kleine meethoek (totaal 5º). De 1’’ of 2” sensor werkt met een frequentie van 25 kHz in een temperatuurbereik van -40º C tot +80ºC en is voorzien van een automatische temperatuur compensatie. De separate omvormer, die tot 200 meter van de sensor geplaatst kan worden, is voorzien van moderne processoren die er mede voor zorgen dat de sensor zich automatisch aanpast aan nagenoeg alle omstandigheden. De sensor elimineert bijvoorbeeld storende objecten zoals roerwerken, leidingen of ladders die zich in de tank bevinden.
Het grafisch LCD toont u alle benodigde data. Er is ook een ATEX uitvoering.

De instrumenten zijn compact, robuust, licht in gewicht, modern vormgegeven en onderhoudsvrij en worden toegepast bij de farmacie, de voedingsmiddelen- en drankindustrie, de chemie en petrochemie, de papierindustrie en de (afval)waterbehandeling.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer