Sleevemachines van Graham op de Empack

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Sleevemachines van Graham op de Empack
Article image of: Sleevemachines van Graham op de Empack

Tijdens de komende Empack beurs in Den Bosch, toont Opti-Pack op haar stand E-1000 wederom de sleevemachines van Graham Engineering Ltd.

Graham gevestigd te Brightlingsea (U.K) is wereldwijd 1 van de meest toonaangevende producenten van sleevemachines en eiketteermachines . Graham levert een breed scala aan sleeve apparatuur, voor handmatig gebruik tot volautomatisch gebruik met een capaciteit tot 650 sleeves/min.

Op stand E1000 tonen wij Graham RF 150 sleevemachine alsmede een Graham stoomtunnel. (Behoudens de stoomtunnels levert Graham ook RADIANT krimptunnels of kriptunnels op basis van hete lucht)

De getoonde sleever uit de RF serie is geschikt voor aanbrengen van 40 tot 250 sleeves per minuut, met een sleeve lengte van 25 tot 150mm. Verder is de machine geschikt voor zowel het aanbrengen van tamper evident sleeves (garantiesluitingen) als Full body sleeves (decoratiesleeves) voor ronde, ovale maar zeer uniek, ook vierkante of rechthoekige vormvaste verpakkingen.

Voor hogere snelheden heeft Graham de VF serie ontwikkeld met capaciteiten tot 650 sleeves/min. Voor lagere capaciteiten zijn er ook ‘handmatige’ systemen leverbaar welke naar gelang later uitbreidbaar zijn naar volautomatische systemen.

De GRAHAM machines staan wereldwijd bekend om hun hoge bedrijfszekerheid, de snelle omsteltijden, het gebruik van de laatste techniek en de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Speciaal door de lage kosten voor formaatsets en snelle omsteltijden zijn de RF sleevers zeer populair bij contract verpakkers.

Behoudens de sleevemachines is Opti-Pack ook in staat U te begeleiden bij de juiste keuze aan het sleevemateriaal en bedenken wij in samenwerking met U en onze principalen ook Uw nieuwe verpakkingsmogelijkheden.

Meer informatie over de Graham RF sleevemachines en overige Graham sleeve producten kunt u vinden op onze stand E-1000.

geschreven door

OPTI-PACK

OPTI-PACK is een moderne, flexibile en klantgerichte onderneming opgericht in 1982. Wij zijn leverancier van verpakkingsmachines, gespecialiseerd in sleeve machines voor het decoreren van uw verpakking. Als exclusief Agent van... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer