Skako Vibration robuuste trilgoten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Skako Vibration robuuste trilgoten

Op aanvulling op hun breed inzetbare industriële toepassingen van volledig geassembleerde modulaire trilsystemen, heeft Skako Vibration zich ook gespecialiseerd in het op maat ontwerpen van zware robuuste trilsystemen voor uiteenlopende toepassingen. Dit is inclusief het ontwerpen van individuele installaties voor het vervangen van oude bestaande trilgoten.

Waar mogelijk zal Skako het ontwerp zo aanpassen dat de trilgoot past in het bestaande ontwerp en gebruikmakend van de bestaande constructie en product valpijpen. Dit ten voordelen van de eindgebruiker door hiermee tijd en geld te besparen voor het plaatsen van de trilgoot.

Op de foto is een aangepast ontwerp te zien. Dit robuuste model is een één op één vervanging van een ouder model die totaal versleten was. De nieuwe trilgoot is gepositioneerd op exact dezelfde plek als de originele feeder, met aangepaste ondersteuningsarmen vast gebout aan de originele valpijp. De capaciteit is verhoogd van een nominale 700 tot 1000 TPH. De trilgoot is gemonteerd op 4 speciale robuuste rubber buffers. De versterkte constructie en schokbestendig ontwerp bevatten o.a. 12 mm dikte verwisselbare Hardox 400 slijtplaten, hiermee is het verwerken van brokken groter dan 400 mm kalksteen geen probleem.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Skako Vibration robuuste trilgoten

MATEC massagoed techniek

30 jaar leverancier aan Nederlandse en Belgische industrie: – componenten en complete installaties tbv opslag, transport en handling van stortgoed, – big-bag handling, triltechniek, zeefmachines, schijventransporteurs, pneumatisch transport – specialist... Lees meer