Silopilot M

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Silopilot M

In hoge smalle silo’s met lichte, stuivende, laag-diëlektrische stortgoederen is betrouwbaar niveaumeten zelfs met de meest geavanceerde technologieën geen sinecure. Endress+Hauser heeft om die reden besloten de elektromechanische peilloodmetingen te moderniseren.
De nieuwe Silopilot M is de perfecte aanvulling op het palet aan stortgoed niveaumetingen. Intelligente microprocessorbesturing gecombineerd met het klassieke peilloodsysteem maken de Silopilot M een robuust en betrouwbaar meetsysteem. Typische toepassingen van de Silopilot M FMM50 vinden we in de zeer hoge nauwe silo’s met diverse droge, eventueel hete grondstoffen waar de moderne meettechnieken onvoldoende bereik hebben. Het meetbereik bedraagt 70m, optioneel zelfs 90m en het temperatuurbereik loopt van -40…+230°C. Uiteraard is de meting ATEX 1/2D gecertificeerd voor gebruik in stof-explosie gevaarlijke gebieden.

Geschreven door

Logo van:Silopilot M

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer