Seminar explosieveiligheid: de praktijk

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Seminar explosieveiligheid: de praktijk

Op 10 december organiseert VDL Industrial Products in samenwerking met ATEX explosionschutz, Inburex Consulting en Interpolis een seminar over explosieveiligheid.

Sinds de ATEX richtlijn van toepassing is zijn er nog steeds vragen over bijvoorbeeld hoe in de praktijk installaties beveiligd kunnen worden. In dit seminar komen verschillende sprekers aan het woord van bovenstaande bedrijven. Hierbij wordt specifiek ingegaan op de echte praktijk van het beperken van risico’s waarbij natuurlijk ook het beveiligen van installaties hoort.

Het seminar is geschikt voor een ieder die betrokken is bij de levering en het bouwen van installaties zoals filter-, maal-, biomassa- en procesinstallaties. Verder natuurlijk ook de gebruikers van de installaties.

Zie de `rode` link hieronder voor meer info en aanmelden.

Geschreven door

Logo van:Seminar explosieveiligheid: de praktijk

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer