Seminar classificeer- en zeefmachines voor de kunstmest industrie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Seminar classificeer- en zeefmachines voor de kunstmest industrie

Van 15 t/m 17 september 2014 geeft Rhewum GmbH een seminar over alle toepassingen en mogelijkheden op gebied van zeven en classificeren van uw product speciaal gericht op de kunstmest industrie.
Dit seminar is gericht op engineers en techniekers gemoeid met de totale inrichting van de zeef- en classificeerplant, op de plantmanagers en operations managers en alle productie- en onderhoud verantwoordelijken. Deze dagen worden gevuld met veel informatie over de zeef- en classificeertechnieken van Rhewum, presentaties en lezingen.

Rhewum GmbH levert, naast zeer kwalitatieve zeefmachines, ook een compleet programma aan classificeermachines en optische systemen waarmee deeltjesgroottes meting, volumestromen en scheiding op kleur mee gerealiseerd kan worden. Eskens vertegenwoordigd de Duitse machinefabrikant Rhewum GmbH in de Benelux.
Wilt u deelnemen? Meldt u tijdig aan voor deelname aan dit unieke seminar door het registratie formulier in te sturen of door contact met ons op te nemen. Dit is een perfecte kans uw kennis uit te breiden en in contact te komen met andere bedrijven in uw branche.

Geschreven door

Logo van:Seminar classificeer- en zeefmachines voor de kunstmest industrie

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer