Seminar Basics of Industrial Processing op WoTS 2022

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
44 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Seminar Basics of Industrial Processing op WoTS 2022

Het seminar Basics of Industrial Processing is een seminar dat voor iedere bezoeker aan de World of Industrial Processing interessant is. Dit komt omdat wij u mee gaan nemen in het gehele proces van de industrie. Dus bent u nieuw in het vak, dan is het natuurlijk enorm interessant om alle stappen eens goed in te zien, maar ook juist voor diegene die al jarenlang gespecialiseerd is in één van de stappen is het erg handig om weer eens bewust te worden gemaakt van de stappen die voor of na u liggen. Hierdoor kunt u wellicht beter samen werken en begrijpt u de struikelpunten van uw klant.

Op donderdag 29 september om 09.00u vindt het seminar Basics of Industrial Processing plaats. Perry Verberne van Van Beek Schroeftransport trapt het seminar af met het vraagstuk ‘Wanneer kies u nu voor welke transporttechniek?’ Er zijn een hoop verschillende vaste stoffen die je ook weer op een heleboel manieren kunt transporteren. Maar welke is manier is nu het beste? Vervolgens gaat Siert Wiersema van AERZEN Nederland het over energiebesparing en digitalisering hebben bij toepassingen op blowers en compressoren. Zeker met de huidige energieprijzen is het erg belangrijk om hier goed op te letten. Maar ook de digitalisering is natuurlijk al jaren aan het groeien. Hoe kunt u de machines zo efficiënt mogelijk maken en welke techniek is toepasbaar in de praktijk?

Dick Klaassen van Hoppenbrouwers Techniek neemt u vervolgens mee in de wereld van Unified Namespace. Een nieuwe manier om OT en IT met elkaar te koppelen. Het belooft een volledig geïntegreerde softwarelaag binnen uw fabriek te zijn en een datastructuur waarop elk algoritme kan worden losgelaten. Deze presentatie deelt de geheimen van de Unified Namespace en maakt digitale transformatie praktisch. Vervolgens sluit Robert Tiesma van IKA Process af over het mengen en mixen van een poeder in een vloeistof. Hij vertelt hier meer over in zijn video!

Dit wilt u toch niet missen? Meldt u aan voor het seminar in de bezoekersregistratiemodule. Schrijf u nu in op www.wots.nl!

Meld u hier aan!icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Seminar Basics of Industrial Processing op WoTS 2022

FHI, federatie van technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk... Lees meer