Selecteer de juiste ‘high performance’ pakking voor je installatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Selecteer de juiste ‘high performance’ pakking voor je installatie

Weet jij hoe groot de invloed is van de relatief kleine pakkingen in een installatie op de kosten, productiviteit en veiligheid in een fabriek? En weet jij hoe je de juiste pakkingen selecteert voor een installatie in de chemische, petrochemische, gasproductie of aanverwante industrieën? Onze partner Revoseal biedt gratis een handige gids aan waar gedetailleerde informatie te vinden is over de diverse soorten pakkingen, hun specificaties en voordelen.

Verminder kosten, onderhoud en productieverlies
In de gids staat uitgebreid beschreven hoe je kosten kunt besparen en de veiligheid in een fabriek kunt verhogen. Ron van de Weerd vertelt: “Je leert de verbanden te leggen tussen flens, pakking, media en oppervlaktedruk. De overeenkomst is namelijk dat deze allen van invloed zijn op de productie die je draait. In de gids leer je welke pakking je het beste kunt gebruiken om lekkage, materiaalverlies, uitvaltijd en onderhoudskosten te verminderen. Het is cruciaal om een dichte flensverbinding tot stand te brengen. Dit reduceert de kans op lekkages en het onderhoud dat je dient uit te voeren. Daarmee beperk je ook productieverlies en stilstand van de installatie”.

Samenwerking met Revoseal
Voor VCC BV was het duidelijk dat een samenwerking met Revoseal absoluut een meerwaarde vormt. Ron: “Binnen de procesindustrie is Revoseal al jaren een gevestigde naam en vormen zij een betrouwbare partner op het gebied van pakkingen en afdichtingen. Naast de standaard pakkingen staat Revoseal in de markt met name bekend om hun ‘high-performance’ pakkingen. De productiviteit van een fabriek is bepalend voor het concurrentievermogen, dat begrijpt Revoseal als geen ander. Vandaar dat hun bijzondere pakkingen uitermate goed functioneren”.

Lees hier verder icon.arrow--dark

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer