Sealing Solutions Configurator nu online!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Sealing Solutions Configurator nu online!

De Configurator is uniek in haar soort en werd, tot nu toe, nog door geen enkele andere leverancier van afdichtingen aangeboden. Hij stelt engineers in staat om een bewezen afdichtingsoplossing voor hun specifieke toepassing te vinden.

4 eenvoudige stappen om uw afdichtingsproblemen op te lossen

“De Sealing Solutions Configurator Is een unieke online tool”, aldus Claude Kornelis, Manager Web & Engineering Tools. “Er is veel tijd en onderzoek besteed aan de ontwikkeling van deze interactieve voorziening, welke een ommekeer teweeg heeft gebracht in de manier waarop wij met onze klanten werken. Het belangrijkste is dat de tool het werk van engineers eenvoudiger maakt en dat het ontwerpproces wordt versneld.

De oplossingen die gegeven worden in de Configurator zijn gebaseerd op ontwerpen welke allen in de praktijk bewezen zijn. Gebruikers kunnen de oplossingen voor hun toepassingen gebruiken en ze opslaan in een project-gebied. Ieder opgeslagen project kan weer worden geopend en achteraf worden bewerkt.

Offerte of advies aanvragen

Zodra een project opgeslagen is krijgt de gebruiker toegang tot extra services, zoals het downloaden van de betreffende CAD tekening van de aanbevolen items, het maken van een PDF van het configuratie resultaat of het online aanvragen van een offerte of advies.

Adviesaanvragen worden in behandeling genomen door de technische experts van uw locale Trelleborg Sealing Solutions verkoopkantoor. Zij nemen contact met u op en assisteren bij de ontwikkeling van uw afdichtingsoplossing. Groot voordeel hierbij is dat het bespreken van het project zeer eenvoudig is omdat alle parameters direct online zichtbaar zijn, zowel voor de klant als voor de technische expert van Trelleborg Sealing Solutions.

Deze Sealing Solutions Configurator is één van de toonaangevende online engineering tools die gratis te gebruiken zijn op de website van Trelleborg Sealing Solutions.

Geschreven door

Trelleborg Sealing Solutions Netherlands B.V.

Middels ons uitgebreide leveringsprogamma kunnen wij u een complete oplossing aanbieden op het gebied van afdichtingen en lager materialen. Onze toepassingsgebieden vindt u in o.a.: Automotive, Hydraulische Cilinders, Pneumatiek, Voeding,... Lees meer