Schüttgut Dortmund uitverkocht

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Schüttgut Dortmund uitverkocht

easyFairs, Europa’s toonaangevende organisator van tijds- en kostenefficiënte vakbeurzen, heeft aangekondigd dat de Duitse editie van de Solids European SeriesTM (SES), Schüttgut Dortmund 2011 is uitverkocht. Twee hallen van het Westfalenhallencomplex in Dortmund zullen 18 & 19 mei a.s. gevuld zijn met 300 stands. Dit succes volgt de SES-edities in Antwerpen (Solids, 6 &7 april 2011) en Basel (Schüttgut, 4 & 5 mei 2011) op. De Solids European Series is het grootste Europese vakbeurzenmerk in de bulk- en stortgoederensector.

De sterke relatie met de poeder- en bulkgemeenschap in heel Europa en in specifieke regionale markten zijn de basis van het succes van de serie. Er zijn speciale SES executives gevestigd in easyFairs kantoren in België, Duitsland, Zwitserland, Polen en Nederland. Ze communiceren op een dagelijkse basis met zowel de ruim 900 exposanten als de vele duizenden bezoekers die deelnemen aan de shows.

“Zes jaar geleden werd ik verantwoordelijk voor Solids Rotterdam. Onder andere dankzij intensief contact met mijn exposanten heb ik inmiddels enorm veel geleerd over deze dynamische branche” zegt Marita Marcelis, SES Sales Executive voor Nederland. “Nu Solids het toonaangevende merk in Europa is geworden, krijg ik veel informatieaanvragen van Nederlandse bedrijven over de edities in Antwerpen en Dortmund. Omdat alle beurzen hetzelfde format hebben kan ik alle vragen goed beantwoorden en ik durf mijn contacten te garanderen dat zij op deze edities net zo’n succesvolle belevenis zullen hebben als in Rotterdam.” Marita Marcelis

Het is onderdeel van het easyFairs DNA om zeer gerichte en gespecialiseerde vakbeurzen te produceren in het hart van kopersmarkten. Daarnaast heeft easyFairs zich als missie gesteld om elke exposant te koppelen aan één kwalitatieve contactpersonen uit het eigen land die de eigen taal spreekt. Deze aanpak resulteert in een bevredigende en lucratieve ervaring voor exposanten op en tijd- en kostenefficiënte manier.

Ongeveer 150 bedrijven maken al gebruik van de mogelijkheid om deel te nemen aan Solids European Series beurs buiten hun eigen land. En dat is nog maar het begin. Zodra men heeft ontdekt hoe makkelijk grensoverschrijdend deelnemen is, is het waarschijnlijk dat men aan nog meer beurzen gaat deelnemen. En exposanten komen altijd terug: tijdens elke editie van Solids, Schüttgut of SYMAS, boekt meer dan 50% van de exposanten een stand voor de komende editie.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer