SCE bouwt nieuw bulkstation voor ATR – Husum

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SCE bouwt nieuw bulkstation voor ATR – Husum

De belgische silobouwer SCE heeft een nieuw bulkstation voor veevoederproducent ATR in Husum, Duitsland gebouwd. Sinds de oprichting in 1988 heeft het bedrijf wereldwijd modulaire rechthoekige opslagsystemen geleverd en gemonteerd. SCE biedt u de keuze tussen gladdewandpanelen en damwandpanelen.

Arp, Thordsen, Rautenberg GmbH & Co. KG – kortweg ATR – levert en informeert met ongeveer 650 medewerkers vanuit 5 productieplaatsen 15.000 landbouwers, graanhandelaars en graanmolens in Denemarken, Schleswig-Holstein en Mecklenburg-Vorpommern, alsook noordelijk Nedersaksen, Brandenburg en Saksen.

Een dergelijke vooraanstaande firma draagt kwaliteit, competentie en stiptheid hoog in het vaandel. ATR vond deze waarden ook bij SCE terug en vertrouwde ons de opdracht voor het bouwen van hun nieuwe bulkstation toe.

Het bulkstation bestaat uit 2 laadsporen, heeft een inhoud van 870 m³ verdeeld over 72 gladdewandcellen. De levering omvat de engineering, de levering van trechters, cellenblok, cellendek, staalconstructie en geïsoleerde dak- en wandbekleding. Deze nieuwe bulkverlading zal zorgen voor aanzienlijk kortere wachttijden en een hogere efficiëntie van de vrachtwagens.

Geschreven door

Logo van:SCE bouwt nieuw bulkstation voor ATR – Husum

SCE NV Silo Construction and Engineering

SCE heeft een jarenlange ervaring in de productie van siloprojecten voor bulkopslag van korrel- en poedervormige producten. Ons hoog gekwalificeerd engineerings- en constructieteam garandeert een feilloze totaalaanpak. Van voorafgaand onderzoek... Lees meer