Samenwerking Industriële Week en Het Instrument van de baan

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De samenwerking tussen de Industriële Week en Het Instrument die 27 mei jl. werd aangekondigd gaat niet door. Het FHI zocht slechts een co-locatie voor haar beurs en daarmee zou de synergie te beperkt zijn voor bezoekers en exposanten. VNU Exhibitions en haar branchepartners Federatie Aandrijven en Automatiseren (FEDA), Machevo & Bulk Vereniging en Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) houden vast aan het heldere concept van de Industriële Week waarin de vier toonaangevende industriële beurzen Macropak, Industrial Processing, Aandrijftechniek en Industry & Automation plaatsvinden.

De partners van het eerste uur van de Industriële Week stellen de bezoeker centraal en laten haar op één moment een ruim aanbod ervaren van industriële activiteiten in Nederland. De Industriële Week biedt de bezoeker een totale industrie beleving en wordt gehouden van 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht.

Geschreven door

Logo van:Samenwerking Industriële Week en Het Instrument van de baan

FHI, federatie van technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk... Lees meer