Samenwerking GMF-Gouda en NIZO food research

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

GMF-Gouda en NIZO food research gaan samenwerken. In de semi-industriële food-grade pilot-plant van NIZO food research worden testproducties mogelijk met apparatuur van GMF-Gouda. In de gezamenlijke opzet kunnen in de pilot-plant op semi-industriële schaal productbatches worden vervaardigd voor bijvoorbeeld markttests of optimalisatie van het productieproces. De plant heeft een food-grade kwalificatie en is onder meer ISO9001-, EHEDG-, COKZ-, HACCP-, SKAL- gecertificeerd en biedt mogelijkheden voor Halal en Kosherproducties.

Binnen het samenwerkingsverband levert GMF-Gouda een complete walsdrogerlijn en daarnaast kennis van het productieproces. NIZO food research stelt de benodigde ruimte in de bestaande pilot-plant van NIZO beschikbaar. Daarbij bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige voor- en nabewerkingsapparatuur en het analyselaboratorium. Hierdoor kan onder food-grade omstandigheden met walsdrogers vlokken en poeders worden geproduceerd zoals babyvoeding, lactose, zetmeel etc etc. Bij eventuele productontwikkeling zal wetenschappelijke back-up tot een snelle verbetering en oplossing leiden.

geschreven door

Andritz Gouda B.V. (v.h.Royal GMF-Gouda)

Andritz gouda, onderdeel van de beursgenoteerde Andritz group uit Graz, Oostenrijk, ontwikkelt en produceert apparatuur voor thermische processen in de chemische, voedingsmiddelen en afvalverwerkende industrie en is gespecialiseerd in complete... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer