Sales team van VDL Industrial Products is versterkt

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Sales team van VDL Industrial Products is versterkt

VDL Industrial Products heeft haar verkoopteam in Nederland per 1 oktober 2007 versterkt met een nieuwe Sales Engineer, te weten Rob Smulders. Rob heeft het afgelopen jaar activiteiten verricht op afdeling Marketing. Vanaf nu zal hij actief zijn in de buitendienst en zich gaan richten op het adviseren op zowel commercieel als technisch gebied voor componenten en oplossingen voor bulkhandling en ontstoffing.

Door de komst van Rob kan Edwin Reijnen zich volledig richten op explosie- en brandbeveiliging, waarin hij zich de afgelopen jaren heeft kunnen specialiseren en waarbij inmiddels binnen VDL Industrial Products een ruime ervaring is opgebouwd.

Ook in België en Luxemburg hebben er bij VDL Industrial Products veranderingen plaatsgevonden. Onze Sales Engineer de heer Albert Simons, die van zijn welverdiende pensioen is gaan genieten, is opgevolgd door de heer André Casteels. Uw nieuwe gesprekspartner heeft jaren ervaring in de ontstoffingsbranche en kan u dan ook op alle gebieden waarin VDL Industrial Products actief is, uitstekend adviseren.

Geschreven door

Logo van:Sales team van VDL Industrial Products is versterkt

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer