`s Werelds toonaangevende stortgoed beurs nodigt u uit in Neurenberg!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: `s Werelds toonaangevende stortgoed beurs nodigt u uit in Neurenberg!

PowTech is `s werelds nummer een vakbeurs voor verwerking, analyse en handling van poeder en stortgoed. En het belangrijkste innovatie- en informatie-forum voor alle sectoren. De show richt zich op apparatuur voor het verkleinen, malen, mengen, zeven, filteren, het persen, doseren, wegen, transport, legen en vullen, evenals de volledige proces van deeltjesanalyse.

Van 30 september tot 2 oktober 2014, zullen meer dan 700 exposanten uit meer dan 25 landen hun hele scala van geavanceerde mechanische processing technologie presenteren. Een andere groep van ca. 250 exposanten zal de laatste ontwikkelingen in steriele productieprocessen voor geneesmiddelen, voedsel en cosmetica presenteren op de Technopharm, parallel aan de PowTech.

`PowTech is veel meer dan alleen een vakbeurs voor de verschillende fasen van mechanische bewerking,` zegt Willy Viethen, Director of Exhibitions in Nürnberger Messe. `In Neurenberg zullen ontwerpers en exploitanten van apparatuur tal van innovatieve oplossingen voor het koppelen van synthese processtappen vinden.`

End-to-end oplossingen
De exposanten op PowTech deze technische oplossingen voor alle stromen van poeders, granulaten en stortgoederen binnen een bedrijf, te beginnen met oplossingen voor inkomende goederen met alle opties voor het legen van big bags, containers, silo`s en zakken. Ze presenteren ook actuele ontwikkelingen in pneumatische en mechanische transportmiddelen: zoals elevatoren, schroeftransporteurs, trechters, vibrators en transportbanden evenals vacuüm en druk transportsystemen.

Bovendien zullen meer dan 200 exposanten innovaties en verbeteringen presenteren voor verpakkingssystemen, palletisers, big-bag vulstations en andere oplossingen voor het verpakken of het vullen van poeders en granulaten.

Automatisering een belangrijke component
PowTech 2014 weerspiegelt nauwkeurig de mate waarin automatiseringstechnologie al onderdeel is van mechanische verwerking. Want tegenwoordig is het moeilijk een ​​operationeel stortgoedverwerkend bedrijf voor te stellen zonder recept-management, batch control, material flow data logging en betrouwbare end-to-end traceerbaarheid.
Daarom is het geen verrassing deed `s werelds toonaangevende leveranciers van veldinstrumentatie of process control technologie — zoals Endress + Hauser, Vega, ProLeiT of Siemens — al vele jaren gebruik maken van dit platform in Neurenberg om hun oplossingen te presenteren.

Geschreven door

NürnbergMesse GmbH

Lees meer