S.T. Projects ontwerpt ULTRA Hygiënisch Glove-box systeem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: S.T. Projects ontwerpt ULTRA Hygiënisch Glove-box systeem
Article image of: S.T. Projects ontwerpt ULTRA Hygiënisch Glove-box systeem

In opdracht van een grote multinational in de voedingsmiddelen industrie heeft S.T. Projects een vooruitstrevend model Glove-box ontwikkeld.

Glove-box principe
De Glove-box is een gesloten systeem waarbij de operator niet in direct contact komt met de grondstof. In de food en pharma industrie is het in gesloten omgeving verwerken van grondstoffen van groot belang. Operator- en productbescherming zijn belangrijke issues in dergelijke processen.

Op de bijgevoegde foto ziet u het uiteindelijke resultaat van de Glove-box applicatie weergegeven als geheel samengebouwd proces gedeelte.

Conform EU Machine-richtlijn
Het door S.T. Projects ontworpen Glove-box model voldoet aan alle actuele eisen op het gebied van machine-veiligheid (EU-richtlijn 2006/42/EG), FDA, EHEDG, containment en hygiëne en is daardoor buitengewoon geschikt om als applicatie te dienen in de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie.

Graag komen wij geïnteresseerden in een persoonlijk gesprek e.e.a. nader toelichten.

S.T. Projects b.v.
Door jarenlange ervaring van haar medewerkers heeft S.T. Projects zich ontwikkeld tot een volwaardige leverancier voor de procesindustrie, met als specialisatie componenten en installaties voor de behandeling van droge stoffen en vloeistoffen. S.T. Projects heeft een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd waarvan vele bij bekende vooraanstaande bedrijven.

Onder de klanten van S.T. bevinden zich bedrijven uit de voedings- en genotsmiddelen industrie, kunststof-producerende en verwerkende industrie en de chemische en farmaceutische industrie. Door de brede ervaring van S.T. Projects kan aan de specifieke eisen binnen uw productie-omgeving worden voldaan.

Binnen de diverse disciplines waar ST. opereert, is zij in staat een totaal oplossing te bieden. Vanaf het opstellen van het eisenpakket, de daaropvolgende analyse van en/of testen met uw product tot aan de definitieve oplevering van het project is ST. de juiste partner. Van kleine tot grote projecten, van projectuitvoering in eigen beheer tot projectmanagement, de specialisten van ST. staan garant voor een professionele en betrouwbare oplossing.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

S.T. Projects BV

S.T. Projects uit Amersfoort is een organisatie opgebouwd uit medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring, die hun sporen hebben verdiend in de Bulk-solids handling, proces-technologie en vloeistofprocessen. Door het... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer