RVS Filter-Drukregelaar bij ASCO Numatics

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RVS Filter-Drukregelaar bij ASCO Numatics
Article image of: RVS Filter-Drukregelaar bij ASCO Numatics

ASCO Numatics introduceert een nieuwe serie roestvast stalen filter-drukregelaars om het bestaande assortiment persluchtverzorgingssystemen te complementeren. Geschikt voor inlaatdrukken tot 10 bar, hebben de 1/4` en 1/2` filter-drukregelaars een volledig rvs constructie en voldoen aan de eisen van ASTM A351/NACE MR 01,75.

De gegoten versterkte membranen bieden een groot debiet en de fijne spoed van de schroefdraad en dubbele veren zorgen voor een accurate en stabiele regeling, ongeacht de ingangs- of uitgangsdruk. Met een 316L roestvast stalen filterelement (25 μm en 5 μm), zijn de filter-drukregelaars geschikt voor perslucht en gassen. Het reservoir van de drukregelaar heeft een manuele condensaataftap. Automatische aftap is beschikbaar als optie.

Platte vlakken aan weerszijden van de filter-drukregelaar garanderen eenvoudige montage en er is een aparte aansluiting voor de optionele manometer. Naast een indrukwekkend debiet variërend van 2.380 tot 4.430 l / minuut, is de filter-drukregelaar geschikt voor omgevingstemperaturen van -40°C tot +80°C. Een lage temperatuur uitvoering geschikt voor min 50°C is op aanvraag beschikbaar.

De serie 342 roestvast stalen filter-drukregelaars kan worden geïnstalleerd in diverse industriële sectoren, zoals de chemie, petrochemie, offshore, raffinage, energieopwekking, pulp & papier en de procesindustrie.

geschreven door

EMERSON - ASCO CONTROLS BV

De fabrikant en leverancier van Discrete Automation oplossingen Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer