RVS besturingskasten op maat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RVS besturingskasten op maat

Montakon heeft een compleet aanbod klem- en schakelkasten binnen haar pakket. De kasten zijn leverbaar in 304 of 316 uitvoering en het oppervlak is standaard nat geslepen. Deze kasten van het merk Elsteel zijn CSA en Lloyd’s goedgekeurd en voldoen aan protectieklasse IP66. Daarnaast heeft Elsteel een nieuw type kast ontwikkeld die voldoet volgens IP69K norm. Deze kast biedt bescherming tegen het binnendringen van stof, hoge temperaturen en hoge waterdrukken. Kasten volgens deze certificering zijn ideaal in omstandigheden waarin, apparatuur volledig moet worden gedesinfecteerd.

Maatwerk kasten
Elke toepassing vereist weer andere mogelijkheden en opties. Daarom worden veel kasten op maat gemaakt. Een afwijkende maat, gatenpatronen of een logo in uw kast maken? Montakon kan het allemaal. Maar ook aangepast hang- en sluitwerk en de plaatdikte aanpassen naar de gewenste dikte is mogelijk. Het productieproces is zeer flexibel en wij kunnen bijna elke kast leveren die u nodig heeft.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:RVS besturingskasten op maat

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer