Russell Finex winnaar op SHAPA Awards 2016

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Russell Finex winnaar op SHAPA Awards 2016

De SHAPA Awards 2016 werden uitgereikt in het National Space Centre te Leicester, op dinsdag 12 april om de verdiensten van bedrijven en particulieren uit de verwerkingsindustrie van vaste stoffen in de schijnwerpers te zetten. Russell Finex was op het prestigieuze evenement genomineerd in drie van de vijf categorieën, wederom het bewijs van een succesvol jaar voor de specialisten in scheidingstechnologie.

Na het winnen van Exporteur van het Jaar in 2015, hoopte Russell Finex opnieuw op succes in deze categorie. Het bedrijf was tevens in de running voor de Innovatieprijs, voor het onlangs ontwikkelde hefsysteem voor zeefdekken, de Russell Screen Changer™, evenals voor SHAPA Onderneming van het Jaar.

Na veel anticipatie won Russell Finex in twee prijscategorieën en nam de Innovatieprijs en voor het tweede jaar op rij Exporteur van het Jaar mee naar huis.
Richard Baker, Sales Manager bij Russell Finex in het Verenigd Koninkrijk, was enorm verheugd de Innovatieprijs in ontvangst te nemen; ”Deze prijs onderstreept ons streven om naar onze klanten te luisteren, en de centrale rol die zij spelen bij nieuwe ontwikkelingen. Onze nieuwe producten zijn niet alleen gemaakt voor klanten, maar ook met klanten, omdat zij ons waardevolle inzichten verschaffen in functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zodat we kunnen blijven voldoen aan hun behoeften.”

Met innovatie als kernwaarde van het bedrijf, investeert Russell Finex in uitgebreid onderzoek om voortdurend te blijven voldoen aan de behoeften van klanten, maar ook om snel zijn bedrijfsstrategieën aan te passen wanneer nieuwe markten en technologieën zich voordoen. De relaties met belangrijke klanten wereldwijd waren een belangrijk onderdeel van dit onderzoek, en droegen bij aan de ontwikkeling van de Russell Screen Changer™, het nieuwe hefsysteem voor zeefdekken, een oplossing voor het verbeteren van de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van zowel enkelvoudige als multi-dek ronde separators. Het onderzoeksteam van Russell Finex paste de nieuwste pneumatische technologie toe om een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar,veilig en compact ontwerp te leveren, gericht op de behoeften van de hedendaagse procesindustrie.

Hemal Adalja, Senior Export Sales Manager bij Russell Finex, nam de prijs voor Exporteur van het Jaar in ontvangst, met de woorden: ”Wij zijn zeer verheugd om erkenning te krijgen voor opnieuw een uitmuntend jaar van exportgroei. We werken voortdurend hard aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en service aan onze klanten uit de hele wereld, in gevestigde en opkomende markten, en het is geweldig om hiervoor te worden beloond.”

Sinds de oprichting in 1934 heeft Russell Finex een gestage, strategische groei laten zien, om zichzelf een stevige positie te geven als wereldwijde leider in het ontwerpen en produceren van scheidingstechnologie.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Russell Finex winnaar op SHAPA Awards 2016

Russell Finex N.V.

Russell Finex nv; wereldleider op gebied van zeefmachine en filters. Prijs, kwaliteit, productiviteit: drie sleutelwoorden die een firma zeker in het oog moet houden om de concurrentie voor te blijven.... Lees meer