RTK benoemd ERIKS tot systeempartner

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RTK benoemd ERIKS tot systeempartner

Regeltechnik Kornwestheim (RTK), producent en leverancier van regelventielen, heeft ERIKS benoemd tot Systeempartner in Nederland. RTK kent deze status toe aan partners die zich hebben gespecialiseerd in oplossingen op basis van RTK producten. Systeempartners voldoen aan de kenniseisen van RTK en hebben aantoonbare praktijkervaring. Medewerkers van ERIKS zijn door RTK getraind en nu nog beter in staat ondersteuning te bieden op het gebied van procesregelingen en componentselectie.

RTK is zeer succesvol in het produceren van regelventielen voor de algemene industrie en de machinebouw. De nadruk ligt op producten voor stoom en thermische olie. Het programma omvat DIN (PN16 t/m PN100) en ANSI (150# en 300#) in (nodulair)gietijzer, staal en RVS316. De regelkleppen worden zowel met pneumatische als elektrische aandrijvingen geleverd waarbij diverse toebehoren zoals klepstandsteller en eindschakelaars mogelijk zijn. Deze elektrische en pneumatische aandrijvingen worden door RTK zelf ontwikkeld en geproduceerd. Door een hoge mate van flexibiliteit in het productieproces zijn maatwerkoplossingen snel te produceren.

RTK biedt veel mogelijkheden, is flexibel, heeft snelle levertijden en is aantrekkelijk geprijsd. Dankzij de uitgebreide kennis van applicaties, logistieke mogelijkheden en een extensief productenpakket is ERIKS voor RTK de perfecte partner.

De afdeling afsluiters & instrumentatie van ERIKS vertelt u graag meer over de oplossingen van RTK.

Geschreven door

Logo van:RTK benoemd ERIKS tot systeempartner

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer