Rotex breidt productenrange uit

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rotex breidt productenrange uit
Article image of: Rotex breidt productenrange uit

ROTEX stelt in november zijn nieuwe centrifugezeef voor op easyFairs Solids in Rotterdam (Nederland).

Rotex voegt daarmee een nieuwe machine toe aan zijn huidige aanbod van zeef-, toevoer- en transportbanduitrustingen: spiraalzeven, zeven voor kunststofpellets, elektromagnetische & elektromechanische toevoerinrichtingen, mineralenscheiders, en zeven, toevoerinrichtingen en transportbanden met directe aandrijving.
Door zijn hoge zeefcapaciteit is de centrifugezeef van Rotex geschikt voor het lossen/laden van bulkmaterialen en andere industriële toepassingen. De installatie bewijst dagelijks haar rentabiliteit bij de verwerking van een brede waaier van poeders, korrels, agglomeraten en andere vrij uitstromende materialen.
Verwerkte deeltjes van 10 mm tot 30 micron worden probleemloos gezeefd. Dankzij de grote centrifugaalkracht in combinatie met de ronddraaiende spreidschoepen worden bindproblemen vermeden, zelfs bij de verwerking van materialen die vet of vocht bevatten en dus snel schiften. De centrifugezeven kunnen ook grote hoeveelheden aan: de verwerkingscapaciteit van de Rotex centrifugezeven is op dit ogenblik onovertroffen. Voor het kalibreren, zeven, ziften, klasseren en scheiden van agglomeraten en voor allerhande toepassingen op het vlak van productconditionering zijn de Rotex centrifugezeven de ideale oplossing.

geschreven door

Rotex Europe

Rotex Europe ontwerpt, produceert en levert een complete range vibratory equipment voor de bulkgoed industrie (diervoeder, chemie, kunstmest, kunststoffen, mijnbouw en mineralen, recycling, voedingsmiddelen, zand en grind). De Rotex Europe... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer