Rotex aanwezig en actief op EasyFairs Antwerp

icon.highlightedarticle.dark Management
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rotex aanwezig en actief op EasyFairs Antwerp

Producten
Toonaangevend fabrikant van bulk handling machinerie ROTEX EUROPE zal tijdens de EasyFairs Solids in Antwerpen, van 5 t/m 7 juni 2007, een indrukwekkende reeks bestaande en nieuwe machines laten zien.
Hoofdrollen zijn voor de welbekende ROTEX zeef en de MS screener waarvan van elk een werkende model aanwezig is en een selectie nieuwe reservedelen. Inclusief manchetten, reinigingsballen en de nieuwe compenserende klemmen.

Onze nieuwe Sales Engineer voor de Benelux, Freddy Holle, en de verkoop- en marketing directeur Olivier Thouvard heten u van harte welkom op onze stand en zijn graag bereid allerhande vragen betreffende de handling van bulk goed te beantwoorden.

Presentatie
Daarnaast zal Freddy Holle gedurende de LearnShops, op 5 juni om 10.30 een presentatie geven betreffende modificatie of upgrade van uw Rotex zeef. De volgende 2 cases zullen aan de orde komen:
-modificatie van een zeef zodanig dat 2 verschillende produkten gezeefd kunnen worden zonder tussentijdse aanpassingen of zeefwisseling
-Upgrade of verbeteren van de capaciteit door aanpassen van het zeefdoek zonder kwaliteit te beinvloeden.

U bent van harte uitgenodigd bij deze presentatie aanwezig te zijn en om eventueel naderhand met de heer Freddy Holle verder te discussieren.

Wij ontvangen u graag op stand 4211B

Geschreven door

Rotex Europe

Rotex Europe ontwerpt, produceert en levert een complete range vibratory equipment voor de bulkgoed industrie (diervoeder, chemie, kunstmest, kunststoffen, mijnbouw en mineralen, recycling, voedingsmiddelen, zand en grind). De Rotex Europe... Lees meer