Rookproef ventilatiesysteem vuilniswagens

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De vuilniswagens van de gemeente Utrecht gaan op aardgas rijden in plaats van diesel. Systemair leverde de ventilatoren inclusief besturingskast voor dit project.

Aardgas is een stuk milieuvriendelijker dan diesel, maar moet wel voorzien worden van een goed gasdetectiesysteem. Daarom leverde Systemair in samenwerking met Brekupa Technische Installaties de ventilatoren inclusief besturingskast. Deze ventilatoren zorgen ervoor dat de gassen op de juiste wijze worden afgevoerd bij eventuele lekkage.

Om zeker te weten dat dit systeem goed werkt, hebben we een rookproef uitgevoerd. En die proef is meer dan geslaagd zoals in de video op ons YouTube-kanaal te zien is. u ook advies nodig over ventilatoren voor industriële toepassingen? Neemt u dan contact op met de collega’s van de afdeling Industrie. Zij denken graag met u mee.

Geschreven door

Systemair B.V.

Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits. We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie,... Lees meer