Ronde zeefmachine in afgesloten downflow cabine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ronde zeefmachine in afgesloten downflow cabine

Extract Technology integreert een antiseptische zeefmachine in een farmaceutische downflow cabine om de poederproductie te optimaliseren
Extract Technology Ltd. (ETL) is een toonaangevende fabrikant van beheersingssystemen en antiseptische systemen die beheersingsoplossingen levert aan farmaceutische en chemische fabrikanten wereldwijd. ETL vertrouwt vaak op de expertise van andere partijen voor specifieke technologische vereisten. Toen een farmaciebedrijf twee downflow cabines met hoge vereisten aan de afsluiting en geïntegreerde zeefoplossingen zocht, combineerde het bedrijf zijn expertise met die van Russell Finex, wereldwijd leider in farmaceutische zeef- en filtratieapparatuur.

ETL’s downflow cabines bieden een antiseptische, beheerste omgeving voor het veilig hanteren van farmaceutische poeders. De klant heeft in dit geval gevraagd om een allesomvattende oplossing voor het lossen, overbrengen en screenen van actieve farmaceutische ingrediënten. De zeefinstallatie moest compact zijn, zodat zij gemakkelijk kon worden geïntegreerd in een gesloten omgeving. De oplossing moest bovendien snel en gemakkelijk te demonteren en te reinigen zijn. Bovendien moest de oplossing fijne farmaceutische poeders zoals foliumzuur of siliciumdioxide kunnen verwerken met hoge snelheid.

Na de overleg met Russell Finex stelde ETL twee afgesloten downflow cabines voor met geïntegreerde Russell Compact Sieve® eenheden en het innovatieve Vibrasonic® Deblinding System. De zeefeenheden zijn geïnstalleerd aan het einde van het proces in de downflow cabine, worden geladen met een verhoogde trechter na afgifte en weging van de farmaceutische poeders.

De Russell Compact Sieve® was de ideale oplossing voor dit type installatie. Deze trillende farmaceutische screeners worden gebruikt om de kwaliteit van poeders tijdens de productie te waarborgen. Nauwkeurige screening met hoge capaciteit wordt bereikt met minder dan de helft van de omvang van conventionele screeners. De apparaten zijn snel en gemakkelijk te demonteren en schoon te maken, ideaal voor de antiseptische eigenschappen van farmaceutische poederverwerkingsprocessen. De toevoeging van ultrasone zeeftechnologie voorkomt verstopping van het gaas, waardoor goed product vrij kan stromen.

Contacteer Russell Finex en zie hoe antiseptische farmaceutische scheidingsoplossingen ook uw productieproces ten goede kunnen komen.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ronde zeefmachine in afgesloten downflow cabine

Russell Finex N.V.

Russell Finex nv; wereldleider op gebied van zeefmachine en filters. Prijs, kwaliteit, productiviteit: drie sleutelwoorden die een firma zeker in het oog moet houden om de concurrentie voor te blijven.... Lees meer