Ronde Tafel Duurzaamheid

icon.highlightedarticle.dark Management
56 bekeken Laatste wijziging: 1 juni 2023
De eerste ronde tafel duurzaamheid tijdens de beurseditie van 2021
De eerste ronde tafel duurzaamheid tijdens de beurseditie van 2021 | Foto: FOODNote

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de haalbaarheid en praktische uitvoering van de energietransitie is er op 4 en 5 oktober een rondetafel discussie over duurzame keuzes in de procesindustrie.

De discussie vindt beide dagen plaats tussen 11:00 – 12:00 in het beurstheater in Rotterdam Ahoy tijdens de vakbeurzen Solids Rotterdam, Pumps & Valves en het op meet- en regeltechniek gerichte M+R. Een en ander valt onder de vlag van de Rotterdam Processing Week, van 2-6 oktober.

Met de ronde tafel wordt aangesloten op een van de thema’s tijdens deze beurs-tweedaagse: ‘Duurzaamheid’. Proces Media heeft in samenwerking voor een interactieve discussieopzet gekozen om de energietransitie technisch tastbaar te maken, dit onder auspiciën van Vincent Hentzepeter, hoofdredacteur van de titels Solids Processing en Fluids Processing. De opzet in een notendop: duurzaamheid in de praktijk, gericht op zuinige machines die minder energie gebruiken; slimmer en duurzamer machineontwerp; machinebehoud door goed onderhoud voor een verlengde levensduur en oplossingen voor einde leven installaties/reserveonderdelen.

,

Meer info over de vakbeurzen op:

www.solidsrotterdam.nl

www.pumpsvalves.nl

www.mrprocessing.nl

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark