Roestvast Staaldagen in Gorinchem

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Roestvast Staaldagen in Gorinchem

Dit jaar vindt voor het eerst Roestvast Staaldagen plaats, naast Technische Industriële Vakbeurs Gorinchem. Hiermee wordt RVS als specifiek segment binnen de branche uitgelicht. Evenementenhal is hiervoor een samenwerking aangegaan met 2Blonds, welke de vakbladen Aluminium en Roestvast Staal uitgeven.

Met de komst van Roestvast Staaldagen 2013 wordt een vervolg gegeven op hun eerder dit jaar georganiseerde congres; Roestvast Staaldag. Naast het congresprogramma, dat wordt gehouden op de bovenverdieping, is de beursvloer boven ingericht voor exposanten uit de RVS branche. De fabrikanten, (toe)-leveranciers, bewerkers en importeurs hebben hun afzetmarkt in verschillende sectoren.

Zo bedienen zij onder andere de on- en offshore en de technische industriële sector, maar ook de voedings- en genotsmiddelenindustrie en de medische sector.

Geschreven door

Evenementenhal Gorinchem, Hardenberg, Venray

De grote wereld wordt door digitalisering alleen maar kleiner. Op elk moment en overal ter wereld leggen mensen contact met elkaar door middel van internet, telefoon, televisie en ga zo... Lees meer