Ringwikkelaar met hoekprofiel applicator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ringwikkelaar met hoekprofiel applicator

De nieuwste generatie palletwikkelaars van Tosa combineert degelijkheid en betrouwbaarheid met de laatste technologische innovaties.

De 125 ringwikkelaar is in dit gamma het topmodel met wikkelsnelheden van 40, 50 en zelfs 60 toeren per minuut. Mocht dit nog onvoldoende zijn kan de Tosa 125 geleverd worden in een versie die olierollen verwerkt met een lengte van 750 mm in plaats van de standaard 500 mm en daarenboven kan de machine voorzien worden met dubbele foliedrager.

In het geval dat enkel wikkelen niet voldoende is voor uw specifieke behoeftes, kan de machine oa. uitgerust worden met volgende delen:

· Topfolielegger die de palletlading waterdicht of stofdicht verpakt.
· Koordvorming (roping) waardoor de palletlading nog steviger verpakt wordt.
· Automatische hoeksteunapplicator waardoor de palletlading verstevigd en extra beschermd wordt. Tot 4 verschillende maten hoeksteunen kunnen automatisch worden aangebracht.

Door de uitgebreide mogelijkheden van Tosa kunnen wij voor elke palletlading en elke gewenste snelheid een optimale oplossing aanbieden.

Geschreven door

Logo van:Ringwikkelaar met hoekprofiel applicator

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer