Rice Lake komt met Atex tafelweegschaal

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rice Lake komt met Atex tafelweegschaal

Rice Lake Weighing Systems, Heteren, komt met een Atex tafelweegschaal voor de Atex zones 1/21 en 2/22. De basis van deze weegschaal wordt gevormd door de Rice Lake indicator, model 882IS. De voeding van de indicator komt van een oplaadbare batterij, die laag gemonteerd wordt, buiten de indicator. Hierdoor wordt het geheel een stuks stabieler. De batterij is gemakkelijk uitwisselbaar.

De 882IS kan gecombineerd worden met een aantal weegplateaus, zowel in de uitvoering staal, gelakt als in RVS. Hierdoor zijn er qua afmetingen en weegcapaciteiten keuzemogelijkheden.

De behuizing van de 882IS is van RVS (IP66). Er zijn diverse communicatiemogelijkheden, zoals Profibus DP, Profinet, Devicenet, Modbus TCP, Ethernet IP, EtherCat en 4-20 mA.

De Indicator is ook los leverbaar.

Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat o.a. uit de Master bandwegers, weeg/doseerbanden, schroefweegsystemen, Bulkslide flowmeter, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells, indicatoren.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rice Lake komt met Atex tafelweegschaal

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer