Rhewum WA en WAU zeefmachines

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rhewum WA en WAU zeefmachines

De Rhewum zeefmachines van het type WA en WAU staan schuin opgesteld en zijn zo ontworpen dat het zeefdoek onderaan door dwarslatten wordt aangeslagen en daardoor trilt. De producten die bovenaan het doek worden verdeeld springen op en tuimelen langs het zeefdoek naar beneden.

De behuizing van deze machines is volledig statisch zodat deze zeefmachines geen dynamische belasting betekenen voor uw gebouw. Daarom kunnen machines zelfs op de bovenste verdieping van een productietoren geplaatst worden en zijn ze veel minder belastend voor de mensen die ermee moeten werken.

Bij de WA machines worden de latten door elektromagnetische koppen tegen het zeefdoek geslagen. Dit laat u toe om tijdens het zeven de tril-intensiteit kort tot het maximum te verhogen om het zeefdoek weer vrij te slaan. Hierdoor blijft u steeds optimaal zeven zonder de machine te hoeven stilleggen.

Daarom worden deze modellen vaak gebruikt voor het fractioneren van kleverige of moeilijk te zeven bulkgoederen zoals suiker, zout, meststoffen, …

Voordelen:
– Ideaal voor zeer kleine ( vanaf 100 µm) tot middelgrote deeltjes
– Kleine voetafdruk
– Zuinig in energieverbruik
– Gemakkelijk en snel vervangen van de zeefdoeken
– In veel verschillende afmetingen beschikbaar
– Ook geschikt voor voeding

Watch article video icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rhewum WA en WAU zeefmachines

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer