Retsch introduceert de nieuwe trilgoot DR 100

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Retsch introduceert de nieuwe trilgoot DR 100
Article image of: Retsch introduceert de nieuwe trilgoot DR 100

De trilgoot DR 100 wordt gebruikt voor een gelijkmatige en continue dosering van goedstromende bulkmaterialen en fijne poeders. De DR 100 voedt Retsch molens en monsterverdelers, maar ook weegschalen, meng- en roerprocessen, deeltjesgrootte-toestellen. De DR 100 is geschikt voor het vullen en doseren een vele toepassingen. De capaciteit, aanpasbaarheid en het compacte ontwerp maken deze toestellen zeer veelzijdig.

Retsch introduceert nu de in het nieuw gestoken DR 100. De DR 100 heeft niet alleen een nieuwe en moderne behuizing gekregen, maar is nu ook uitgerust met een nieuwe controller die digitale instelling van de volumestroom mogelijk maakt.

De standaard uitvoering van de DR 100 bevat nu de 75/40 goot en 3.5l hopper (in plaats van 40 mm en 2.8l hopper) om brugvorming van het materiaal in de hopper nog beter te voorkomen.

Voordelen:

– geen overbelasting
– sterke aandrijving voor gelijkmatige dosering
– hoogte van de productstroom kan aangepast worden
– optionele controle via interface
– digitale instelling van tijd en volumestroom
– compacte doseereenheid
– makkelijk te reinigen snelspangoot
– onderhoudsvrij ontwerp

geschreven door

Verder Scientific Benelux

VERDER SCIENTIFIC stelt normen in hightechapparatuur voor kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van vaste stoffen. Toepassingsgebieden omvatten monstervoorbereiding en analysetechnieken voor vaste stoffen. De bekende Verder Scientific fabrikanten, Retsch, Retsch Technology,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer