Retsch BB50: nieuwe en krachtige tafelmodel kaakbreker

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Retsch BB50: nieuwe en krachtige tafelmodel kaakbreker

De nieuwe kaakbreker BB50 voor kleinere monstervolumes

RETSCH heeft haar compacte kaakbreker verder geperfectioneerd. De nieuwe BB 50 biedt vele functies die efficiënt en handig gebruik garanderen. De snelheid kan worden ingesteld tussen 550 en 950 min-1, wat een perfecte aanpassing aan de verschillende monsters mogelijk maakt. Een ander voordeel is de zogenaamde nulpuntinstelling die helpt om slijtage van de kaken te compenseren.
Werken met de BB 50 is eenvoudig en veilig. De grote trechter vergemakkelijkt de materiaaltoevoer, de capaciteit van de opvangbak is verdubbeld. De terug te klappen trechter kan gemakkelijk worden verwijderd zonder gereedschap, zoals ook het geval bij de breekarm. De breekkaken kunnen eenvoudig door de gebruiker zelf worden vervangen.
Deze ruimtebesparende machine past op elke laboratoriumtafel en is in staat kleinere monstervolumes met een toevoergrootte van maximaal 40 mm tot een eindfijnheid van ongeveer 0,5 mm (afhankelijk van de eigenschappen van het materiaal) te breken.
Er is geen ander instrument in de markt in staat om dit in een enkele stap te evenaren! Breekkaken en slijtplaten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende materialen die contaminatie vrije verwerking tot analyse mogelijk maken. .

De voordelen op een rij:
– Krachtig en compact tafelmodel
– Bereikt eindfijnheid tot ca.. 0,5 mm
– Terug te klappen trechter en eenvoudig te verwijderen breekarm
– Instelbare snelheid en gemakkelijke bediening
– Digitaal display en een geheugenfunctie van de spleetbreedte

Geschreven door

Verder Scientific Benelux

VERDER SCIENTIFIC stelt normen in hightechapparatuur voor kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van vaste stoffen. Toepassingsgebieden omvatten monstervoorbereiding en analysetechnieken voor vaste stoffen. De bekende Verder Scientific fabrikanten, Retsch, Retsch Technology,... Lees meer