Reseller-overeenkomst Tacton en Cadmes

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Reseller-overeenkomst Tacton en Cadmes
Article image of: Reseller-overeenkomst Tacton en Cadmes

Cadmes is de enige reseller van SolidWorks voor de Benelux die sinds kort ook TactonWorks mag leveren. Cadmes B.V. en Tacton Systems zijn een reseller-overeenkomst aangegaan voor TactonWorks. Binnen SolidWorks is de Tacton productconfigurator opgenomen als een add-in, waardoor gebruikers minder productregels hoeven in te voeren.

“Wij zijn erg blij om een industrieleider als Cadmes te hebben die onze productconfiguratie-software verkoopt. Dankzij deze overeenkomst zullen meer bedrijven de mogelijkheid hebben om betere producten te ontwerpen door het automatiseren van routine engineering taken,” zegt Christer Wallberg, CEO bij Tacton Systems.

TactonWorks
TactonWorks is de eerste productconfigurator die volledig geïntegreerd is in een professioneel 3D CAD-systeem. TactonWorks is ‘gold-partner’ van SolidWorks, wat duidt op maximale integratie.
Om de kosten voor het aanbieden, ontwikkelen en produceren van klantspecifieke producten onder controle te houden, is een hoge mate van configureerbaarheid van producten vereist. TactonWorks beschikt over een ‘hogere’ regeltaal waarmee ze beter in staat zijn om regels voor klantwensen om te zetten in technische producteigenschappen.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer