REMA Tip Top TSN Ridderkerk is verhuisd

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: REMA Tip Top TSN Ridderkerk is verhuisd

Vanaf 1 januari 2019 is REMA Tip Top TSN niet meer te vinden in de Nijverheidstraat 9 in Ridderkerk. De vestiging, onder leiding van Richard Vermeulen, is na 7 jaar uit haar jasje gegroeid. De jongste vestiging van Rtt tsn is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht bij vele klanten in het Rotterdamse havengebied en omstreken.

De verhuizing naar een groter pand is de juiste stap nu de groei van werkzaamheden en voorraad aanhouden. Door de toenemende voorbereidende werkzaamheden in het pand aan de Nijverheidstraat, werd de werkbare ruimte te klein net zoals de opslag van voorraad en kantoorruimte. Het pand wat aan de eisen voldoet ligt een kleine kilometer verderop in de Nikkelstraat 14 te Ridderkerk. In afstand is het een kleine stap maar in professionaliteit en functionaliteit een mooie grote stap om de klanten van Rtt tsn te kunnen voorzien van de juiste producten de daarbij behorende 24/7 service.

In de Nikkelstraat is de werkplaats reeds operationeel, waar voorbereidende werkzaamheden aan transportbanden en bekledingen worden uitgevoerd. Tevens zal eind december een hydraulische stationair pers van 1.500 x 1.000 mm een vaste plaats krijgen in de werkplaats. Het kantoor van REMA Tip Top TSN zal per 1 januari operationeel zijn in de Nikkelstraat.

Nikkelstraat 14
2984 AM Ridderkerk
Telefoon : 0180 75 11 88
Fax: 0180 49 91 24

Mocht u in de buurt zijn dan bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in ons nieuw onderkomen, de koffie staat altijd klaar.

Geschreven door

REMA TIP TOP TSN

REMA TIP TOP TSN is toonaangevend leverancier van rubberen- en kunststof transportbanden, transportband componenten en slijtage oppervlakte bescherming en heeft een uitstekend 24/7 Service en Onderhoud programma voor elke transportbandinstallatie.. Lees meer