Rekenmodule en selectietool voor optimaal doseren

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rekenmodule en selectietool voor optimaal doseren

VIND DE JUISTE FEEDER VOOR EEN SPECIFIEKE DOSEERTOEPASSING
Met FeederSelect 4.0 zetten we met de toevoeging voor het berekenen van de ontluchting, de laatste stap. Het door SPS | Solids Process Solutions ontwikkelde rekenprogramma, is compleet! In de komende periode zal er hier en daar wat “finetuning” plaatsvinden om de module nog gebruiksvriendelijker te maken.

Van het vinden van de meest geschikte feedertype(s), het bepalen van de feedergrootte tot en met het berekenen van de navulcapaciteit en de ontluchting (met name tijdens het navullen), kunt u zelfstandig aan de slag voor het vinden van de optimale feeder op basis van in te geven procesgegevens in een specifieke doseertoepassing.

Voor de invoer van de procesgegevens zijn handvatten en rekenvoorbeelden beschikbaar via de online colleges uit de reeks “In 7 stappen naar optimaal doseren”. Deze colleges geven de theoretische én praktische kennis die daarvoor nodig is.

FeederSelect 4.0 is via de volgende link gratis aan te vragen waar u een invulformulier vindt https://zcu.io/a7LH

Kies voor optimaal doseren met SPS | Solids Process Solutions!

FeederSelect nu aanvragen! icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rekenmodule en selectietool voor optimaal doseren

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer