Registreer je voor het webinar van ECON op 9 februari

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Registreer je voor het webinar van ECON op 9 februari

ECON, één van de kwaliteitsmerken die SPS | Solids Process Solutions vertegenwoordigd, is recentelijk gestart met een serie van webinars.

9 februari is het volgende webinar waar aandacht wordt besteedt aan onderwatergranuleren. Registreer je via “Aanmelden voor webinar 9 februari” rechtsonderin.

In de afgelopen periode hebben er al 2 webinars plaatsgevonden omtrent de volgende onderwerpen:
1) Bediening en veiligheid van granulatoren
2) De voordelen van hybride machines bij specifieke toepassingen

Waarom ECON?
Een constante vorm, grootte en gewicht van uw pellets stelt u centraal voor een goede granulering. ECON biedt hiervoor diverse, eenvoudig bedienbare oplossingen voor het granuleren van polymeer: onderwatergranuleren en luchtgranuleren. Betrouwbare en automatisch zelfsturende apparatuur. ECON granulatoren kennen een uitermate eenvoudig en snel opstartproces en hebben bovendien korte reinigingstijden.

Over SPS
SPS | Solids Process Solutions is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in stortgoedprocessen. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies. Wij helpen graag.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Registreer je voor het webinar van ECON op 9 februari

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer