Ramsey valplaatweging voor gedroogde erwten.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ramsey valplaatweging voor gedroogde erwten.
Article image of: Ramsey valplaatweging voor gedroogde erwten.

Weighing & Inspection heeft recent bij een zusteronderneming van een bekende Belgische suikerfabriek een valplaatweging geleverd op gedroogde erwten.

De gedroogde erwten, capaciteit 6000 kg/u, worden gebruikt als basis voor zetmeel.

Teneinde de productie beter in kaart te brengen was een nauwkeurig weegsysteem vereist dat aan diverse eigenschappen diende te voldoen : stofdicht, onderhoudsarm, betrouwbaar… de Ramsey DE20 valplaatweging was dan ook ideaal voor deze toepassing.

Dit project is van levering tot de inbedrijfname volledig door het After Sales & Service team van Weighing & Inspection uitgevoerd. Wat inhoudt dat er naast de Ramsey DE-20 weegunit tevens zorg gedragen werd voor het ondersteuningsframe, trechters en andere passtukken, alle mechanische aanpassingen, bekabeling en het elektrisch aansluiten tot en met de inbedrijfname. Frame en contactdelen werden uitgevoerd in RVS.

Weighing & Inspection bvba levert naast dynamische weegoplossingen ook statische weegapparatuur, niveaumeting, productinspectie, aan-boord-weging, monstername en analysering,…

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer