Q-Phoenix-90 primeur op Laborama 2015!

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Q-Phoenix-90 primeur op Laborama 2015!

Op de beurs Laborama 2015 presenteert Denios de wereldprimeur van Asecos, de Q-Phoenix type 90 brandveiligheidsopslagkast met vouwdeuren. Deze nieuwste uitbreiding van de populaire Q-serie brandwerende opslagkasten voor het inpandig opslaan van gevaarlijke stoffen is bij uitstek geschikt voor die situaties waar de ruimte aan de voorkant van de kast beperkt is. Door het toepassen van vouwdeuren steken de deuren minder ver naar voren, waardoor de kast beter toegankelijk is.

Deze nieuwste aanwinst wordt evenals de overige kasten van de Q-serie geleverd met een romp in de kleur antracietgrijs. De deuren zijn standaard zonder meerprijs leverbaar in de kleuren signaalgeel (RAL 1004) en lichtgrijs (RAL 7035).

Overeenkomstig de overige Q-serie brandveiligheidsopslagkasten is ook de Q-Phoenix voorzien van een geïntegreerde transportsokkel, om de kast met behulp van een heftruck of pompwagen gemakkelijk te kunnen plaatsen of verplaatsen. Een afneembare afdekplint is optioneel leverbaar. Voor intern transport is tevens de Q-mover apart leverbaar, waarmee de Q-Phoenix-90 zelfs te verplaatsen is door een deur die nauwelijks breder is dan de kast.

De Q-Phoenix is leverbaar met opvanglegborden en met schuifladen. In combinatie met een uitgebreid assortiment accessoires kan daarmee de kast geheel aan uw specifieke eisen worden aangepast.

De kast is voorzien van geïntegreerde aan- en afvoerluchtkanalen voor aansluiting op een mechanisch ventilatiesysteem.

Vanzelfsprekend voldoet de Q-Phoenix aan betreffende Europese normen als de EN 14470-1. Iedere kast wordt geleverd inclusief certificaat.

Kom tijdens de grootste vakbeurs voor de laboratoriumwereld, Laborama 2015 in Brussels Kart Expo, op 19 en 20 maart, langs op de Denios stand 1-A7 en maak kennis met de laatste ontwikkeling op het gebied van inpandige opslag van gevaarlijke stoffen.

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer