Promati: Ingo Schuster nieuwe Bus Dev Manager Duitsland

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Promati: Ingo Schuster nieuwe Bus Dev Manager Duitsland

Op 15.01.2019 start de Heer Schuster, afkomstig uit Keulen, met zijn nieuwe uitdaging als verantwoordelijke voor de verkoops- en serviceactiviteiten van Promati SA/NV in Duitsland. De Heer Schuster heeft jarenlange ervaring in investeringsgoederen voor de industrie evenals in het leiden van dienst-na-verkoop afdelingen in verschillende groottes. Zijn doel is de bestaande Key Accounts verder te ondersteunen en een lokaal dealer netwerk uit te bouwen.

2019 wordt voor Promati SA/NV in Duitsland een spannende uitdaging. Om onze activiteiten verder uit te bouwen op de Duitse markt, zullen we, samen met de Heer Schuster, met analoge ondernemingen partnerships opbouwen – aanvullend op ons reeds bestaande dealernetwerk – en zo onze marktpresentie verder uitbouwen. Eveneens is het de doelstelling om in de regio van Keulen een eigen kantoor te creëren.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer