Programma gratis innovatiesessie bekend

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Programma gratis innovatiesessie bekend

De Machevo & Bulk Vereniging organiseert samen met Syntens en Mercedes-Benz op dinsdag 8 maart 2011 van 16.00 tot 18.00 uur een speciale innovatiesessie voor bedrijven in de procesindustrie. Deelname is kosteloos, inschrijven in verband met de organisatie noodzakelijk.

De innovatiesessie wordt gehouden in het schitterende hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht, ontvangst om 15.30 uur en aanvang is stipt om 16.00 uur. Om circa 18.00 uur wordt de innovatiesessie afgesloten met een netwerkborrel.

Programma
* 15.30 uur Ontvangst
* 16.00 uur Welkomstwoord voorzitter Machevo & Bulk Vereniging.
* 16.10 uur Interview de heer Dirk Jan Dunsbergen, projectleider Jansen & Heuning bulk handling systems o.l.v. innovatiepromotor Herman Poos van Syntens. In oktober 2011 tijdens de beurs Industrial Processing werd Machinefabriek Jansen & Heuning publiekswinnaar van de door de vereniging en VNU uitgegeven Proces Innovatie Prijs, zij wonen deze prijs voor hun innovatief FIBC concept.
* 16.25 uur Toelichting workshops:
– Hoe realiseert u meer omzet met het oog op nieuwe trends en ontwikkelingen
– Hoe financiert u innovaties?
* 16.30 uur Start workshops onder leiding van adviseurs Syntens.
* 17.00 uur Pauze
* 17.10 uur Presentatie Mercedes-Benz ontwikkelingen mobiel vervoer (trends).
* 17.30 uur Afsluiting met netwerkborrel.

Workshops
U heeft keuze uit een tweetal workshops:
1) Hoe realiseert u meer omzet met het oog op nieuwe trends en ontwikkelingen?
2) Hoe financiert u innovaties?

Bij het beantwoorden van de eerste vraag wordt u ook uitgedaagd om mee te denken en met uw collega-ondernemers aan de hand van praktische cases nieuwe oplossingen en producten te bedenken. Bij de vraag over financiering van innovaties worden tal van regelingen en subsidies rond innovatie kort toegelicht.

Aanmelden kan via de externe link hieronder:

Geschreven door

Logo van:Programma gratis innovatiesessie bekend

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer