Professionele identificatie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Professionele identificatie

In omgevingen met veel elektrische apparaten en machines is de behoefte aan identificatie erg groot. Weten welke kabel, draad of onderdeel bij welk product hoort, is erg belangrijk. Bij een ongeval of andere lastige situatie kunt u bijvoorbeeld veel tijd kwijt zijn aan het vinden van kabels met een slechte identificatie. Dankzij professionele labels weet u in één oogopslag welke kabel waar naartoe gaat. Dit maakt het gemakkelijker om defecten te identificeren, wat tijd, geld en zenuwen bespaart.

Kabels labelen
Correcte kabelcodering geeft overzicht en duidelijkheid. Het is misschien niet helemaal duidelijk welke kabel waarvoor wordt gebruikt. Met kabellabels kunt u kabels sneller identificeren, zodat u ze sneller kunt opsporen en fouten sneller kunt corrigeren. Het gebruik van de juiste tags en markeringen kan u kostbare tijd besparen. Het assortiment van Nedelko omvat een groot aantal labels, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke toepassing.

Jouw technisch specialist
Nedelko is al meer dan 65 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED-verlichting, duurzame energieoplossingen en identificatie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Heb je vragen of wil je direct meer informatie over professionele identificatie? Bel dan direct met 0180 64 54 00 of mail ons. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

>> Meer info icon.arrow--dark

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer