Procestechnologie & Analytical Techniques

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Procestechnologie & Analytical Techniques

In de zomer is iedereen toe aan de nodige vrije tijd. Na deze periode gaat u weer vol energie en plannen aan de slag. Mogen wij u een suggestie doen? Besteed dit najaar aandacht aan uw technische kennisontwikkeling. Samen met onze persoonlijke vaardigheidstrainingen maakt dat u een gewild technisch professional.

De kracht van de PAO Techniek cursussen is gelegen in de combinatie van kennisinhoud, de toepassing daarvan en topdocenten. Ons uitgangspunt is en blijft het geven van een uitstekende kennisbasis. Kennis waarop u altijd kunt terugvallen. Onze docenten hebben hun expertise op het hoogste niveau in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven opgedaan en toegepast. Zij zijn onze ambassadeurs en als geen ander in staat u deze kennis optimaal en zo effectief mogelijk te laten gebruiken. Daar profiteert zowel u als uw bedrijf van.

PAO Techniek biedt in haar cursussen actuele thema`s op het terrein van procestechnologie, analytical techniques en veiligheid en milieu.

In de modules van de cursus Chemical Engineering leert u alles over de principes en toepassing van fysische transportverschijnselen, mengen en roeren, reactorkunde en Unit Operations. Dit najaar vindt ook het modulaire traject Polymeerchemie en -technologie plaats. Sproeidrogen helpt u bij de keuze van sproeidroogapparatuur. Wilt u fysisch-chemische inzichten operationeel maken in uw industriële praktijk van het werken met disperse systemen? Dan is de cursus Dispersies in de industrie uitermate geschikt. Tijdens Carcinogene stoffen geven deskundigen op het gebied van kankerverwekkende stoffen aan hoe het proces van risicoschatting verloopt. Deze cursus, alsmede de cursus Deeltjeskarakterisering, wordt op aanvraag georganiseerd.

Wij zien u graag bij onze cursussen!

Chemical Engineering – 11 september 2013 tot 12 februari 2014
Polymeerchemie en -technologie – 1 oktober – 10 december
Toxicologie – 3 aansluitende dagen in oktober
Praktijkdag Veiligheid ondergrondse infrastructuur – 8 november
Explosieveiligheid – 13, 14, 15 november
Poeders en granulaten – 20 en 21 november
Sproeidrogen – 20 en 21 november
Industriële Meng- en Roerprocessen – 26, 27, 28 november
Dispersies in de industrie – 27, 28, 29 november
Thermische Analyse – 27, 28, 29 november
Deeltjeskarakterisering – 2 dagen, wordt georganiseerd op aanvraag
Carcinogene stoffen – 1 dag, wordt georganiseerd op aanvraag
Validatie van Meetresultaten – 1 dag, wordt georganiseerd op aanvraag

Geschreven door

PAO Techniek en Management

PAO Techniek en Management PAO Techniek en Magement (PAOTM) organiseert postacademisch onderwijs op het gebied van onder andere procestechniek, data analyse en statistiek, milieu en veiligheid en persoonlijke effectiviteit en... Lees meer