Primeur in de regio, mkbOK Website Keurmerk uitgereikt aan Fiktech

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Primeur in de regio, mkbOK Website Keurmerk uitgereikt aan Fiktech

Maandag 24 oktober is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan dhr. A. Fikkers van Fiktech B.V. De website van Fiktech heeft hiermee een primeur en behoort tot de eerste bedrijven die het mkbOK keurmerk in Nederland mogen voeren.

Meer en meer komen consumenten en bedrijven in aanraking met het Internet. Teveel bedrijven en consumenten hebben al een slechte online ervaring achter de rug. Hierdoor ontstaat steeds vaker het beeld dat Internet niet veilig en betrouwbaar is. Dit negatieve imago van Internet is echter volkomen onterecht. Zoals gebruikelijk is slechts een klein percentage bedrijven hiervoor verantwoordelijk. Stichting MKB en Internet is van mening dat het mkbOK keurmerk een grote toegevoegde waarde kan leveren aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het (online) zakendoen met het MKB. Bovendien bemiddelt mkbOK bij eventuele geschillen, een veilig gevoel.

Het keurmerk stimuleert het zakendoen met bonafide MKB bedrijven. Krachtig aan het keurmerk is dat de Stichting precies uitzoekt wie een onderneming drijft. Voordat een bedrijf kan toetreden, dient die tevens de keurmerkcode te accepteren. In de keurmerkcode worden niet alleen eisen aan de website gesteld. De manier van zakendoen van de onderneming en de eigenaar is minstens zo belangrijk. Zakendoen met een mkbOK bedrijf, is zéker zo betrouwbaar als met een multinational.

Geschreven door

Fiktech B.V. - Productieoptimalisatie

Productieoptimalisatie, Luchtmessen & Vortex Schakelkast Koelers: FIKTECH – Fikkers Industriële Knowhow & Techniek – heeft ruim 40 jaar ervaring in het oplossen van technische problemen in praktisch alle industrieën. FIKTECH... Lees meer