Preventieve aanpak van corrosie en slijtage op Solids Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Naast een breed aanbod van exposanten, biedt Solids Rotterdam een uitgebreid seminar programma. De onderwerpen van deze gratis lezingen variëren van het minimaliseren van explosierisico’s tot het tegengaan van corrosie. Technotrans, Institute for Technology Transfer, zal op woensdag 2 oktober dit laatste onderwerp aansnijden met de lezing “Stilstand en verliezen door corrosie, niet meer van deze tijd”.

De grillige en vaak uitermate agressieve manier waarop corrosie zich gedraagt, zijn een continue zorg wanneer het gaat om duurzaamheid, productiviteit en veiligheid. Het seminar van Technotrans zal inzicht geven in de laatste stand der techniek om corrosie en slijtage tegen te gaan.
Doordat corrosie zich vanwege allerlei redenen en op allerlei manieren kan manifesteren, staat de industrie regelmatig voor een raadsel en zijn de kosten die hiermee gepaard gaan niet te overzien. Gelukkig is de technologische groei ook een continue factor en komen er steeds meer oplossingen beschikbaar waarmee de snelheid van corrosie en daarom de restlevensduur van een installatie kan worden voorspeld.

De lezing van Technotrans is onderdeel van een zeer compleet seminarprogramma, dat nieuwe inzichten met zich meebrengt en voor zowel bezoekers als deelnemers van grote toegevoegde waarde zal zijn. Bezoek de website van Solids voor een volledig overzicht van alle lezingen.
Een bezoek aan de vakbeurs Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 is, evenals de lezingen, onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer