Precia Molen viert 70-jarig bestaan

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Precia Molen viert 70-jarig bestaan

In 2021 bestaat Precia Molen 70 jaar. Het bedrijf viert zeventig jaar innovatie, expansie en klantgerichtheid in weegtechnologie en gaat hiermee ook in de toekomst door.

70 jaar innovatie
Van de weegindicator die aan uw toekomstige behoeften zal voldoen, tot de transitie naar een connected industrie, de teams van Precia Molen kijken al sinds de start naar de toekomst. Sinds 1951 hebben we in onze weegoplossingen nieuwe technologieën geïntegreerd en nieuwe productiemethoden toegepast. Nu, in het tijdperk van Industrie 4.0, brengt Precia Molenan connected weegoplossingen en oplossingen voor datavalorisatie. Door middel van hardware- en software-innovaties bieden we u oplossingen die zijn aangepast aan uw bedrijf.

70 jaar wereldwijde expansie
Precia Molen is vertegenwoordigd op elk continent. Met 20 dochterondernemingen en 9 productielocaties over de hele wereld kunnen we voldoen aan de behoeften van al onze klanten, waar ze zich ook bevinden. De kracht van deze expansie sinds de start in 1951, zit in de continuering van de spirit van Jean Escharavil’s werkplaats in Privas, en in de knowhow van onze internationale teams. De waarden van ons bedrijf, aandacht voor klantbehoeften, onderzoek en innovatie, zijn nog steeds onze dagelijkse drijfveren.

70 jaar ten dienste van onze klanten
We zijn toegewijd aan onze relaties met klanten en aan de service die verband houdt met de productie en verkoop van onze oplossingen. Onze verkoop- en technische teams in Frankrijk en in het buitenland, evenals ons ontwerpbureau, zullen u helpen bij de keuze en uitvoering van uw projecten, hun installatie, onderhoud en modernisering.

70 jaar teamwerk
De Precia Molen Groep organiseert elk jaar internationale bijeenkomsten voor zijn werknemers:
• De jaarlijkse Group Meeting, die alle dochterondernemingen samenbrengt om de belangrijkste oriëntaties voor het komende jaar te bespreken, nieuwe producten te presenteren of mondiale kwesties te bespreken.
• TechDays, een jaarlijks innovatie-evenement georganiseerd door de afdeling Research & Development.
• Lokale Team Building-evenementen, met name door middel van sportbijeenkomsten. Het recentste voorbeeld: de deelname van bijna 60 medewerkers van de Privas-site aan de Triathlon des Gorges de l’Ardèche!
In deze tijd van remote meetings en mondmaskers hebben onze medewerkers over de hele wereld deze teamspirit en dit gevoel van uitwisseling kunnen behouden, waardoor de Groep zijn projecten heeft kunnen vermenigvuldigen.
Deze waarden zullen onze inspiratiebron blijven voor onze strategie om van Precia Molen een gecommitteerde speler te maken in de industrie van de toekomst.

Geschreven door

Logo van:Precia Molen viert 70-jarig bestaan

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer