Precia Molen laboratoriumweegschalen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Precia Molen laboratoriumweegschalen
Article image of: Precia Molen laboratoriumweegschalen

Het assortiment industriële laboratorium weegschalen combineert gebruiksgemak, robuustheid en hoge prestaties. De vochtanalysators bieden een uitstekende controle van de temperatuur, evenals een snelle analyse van het vochtgehalte.

Draagbare laboratorium weegschalen zijn eenvoudig te gebruiken voor alle toepassingen, inclusief o.a. ingangscontrole, formuleweging … en geschikt voor diverse branches.

Precia Molen serie multidisciplinaire laboratorium weegschalen hebben een touchscreen-toetsenbord, een nikkel-chroom stalen dekplaat en zijn standaard uitgevoerd met een zelf kalibratiesysteem.

Functionaliteit, ergonomie en elegantie, de PML serie laboratorium weegschalen bieden optimaal gebruikscomfort.

Watch article video icon.arrow--dark Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Precia Molen laboratoriumweegschalen

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer